Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012

Βέροια: Ένωση Γονέων. Έκκληση για εθελοντές καθηγητές για την ενισχυτική διδασκαλία οικονομικά ασθενέστερων και πρόσκληση για δηλώσεις μαθητών

Η Ένωση Γονέων, για δεύτερη συνεχή χρονιά και με την οικονομική κρίση να βυθίζει γονείς και μαθητές σε όλο και μεγαλύτερα αδιέξοδα, καλεί όσους εκπαιδευτικούς μπορούν κι έχουν το χρόνο παλιότερους αλλά και νέους, παραμερίζοντας τα προβλήματα τα οποία και οι ίδιοι αντιμετωπίζουν, όπως οι μειώσεις των μισθών τους, οι δύσκολες συνθήκες στα σχολεία σχετικά με την τέλεση του εκπαιδευτικού τους έργου, να συμμετέχουν εθελοντικά στη δημιουργία κάποιων τμημάτων κατά τις απογευματινές ώρες, που θα βοηθούν μαθητές με οικονομικά προβλήματα, των δύο τελευταίων τάξεων των λυκείων, στα μαθήματα που θα κληθούν να δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις. Πιστεύουμε ότι σ’ αυτήν την ανελέητη πολιτική Λαίλαπα, θα πρέπει όλοι ν’ απαντήσουμε ότι είμαστε εδώ ο ένας για τον άλλον, ότι είμαστε άνθρωποι και πως ότι κι αν μας πάρουν εμείς κρατάμε σφιχτά την ανθρωπιά μας.

Υπεύθυνες επικοινωνίας για τις δηλώσεις των εθελοντών καθηγητών,

Βλαχοπούλου Γιώτα τηλ. 6946122681

Μούρνου Κατερίνα τηλ. 6973771007

Επίσης στα ίδια τηλέφωνα μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή και μαθητές των δύο τελευταίων τάξεων, Δευτέρας και Τρίτης Λυκείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου